Åre Nature Studio

Matstudio & Jägarexamen

Matstudio

Ett dukat middagsbord

Om oss

Åre Nature Studio drivs av oss, Fredrik och Pernilla. Här vill vi skapa ett rum där vi kan dela med oss av det vi tycker är absolut roligast, mat och dryck!

För Fredrik har jakten och fisket alltid haft en central roll, uppväxt vid Torneälven på gränsen mellan Sverige och Finland var det en självklarhet att redan som liten hjälpa till att fylla förråden med det naturen bjuder på. Det var också där intresset för smaker, och respekten för råvaran tog sin början.

Pernilla är född och uppvuxen i Arjeplog i Norrbottens inland, i ett hushåll där matlagningen alltid varit en viktig del. Det var också där hon började, men efter några år i diverse restaurangkök runt om i världen tog det stora dryckesintresset överhand och numera fokuserar hon främst på att fylla vinkällaren.

Låt oss dela med oss av vår passion, förpackad i en genuin helhetsupplevelse som vi hoppas att du kommer bära med dig länge, där råvaran får stå i fokus och hållbarhet och glädje är ledorden.


Fredrik
Pernilla

Då jaktstugan är stor som ett vardagsrum har vi ett begränsat antal platser, vänligen mejla oss med en förfrågan så hoppas vi kunna välkomna just er!

Menyn grundar sig i vår jakt och fiskelycka, därför har vi tyvärr ingen möjlighet att göra anpassningar till vegetarianer eller veganer. Andra preferenser eller allergier måste diskuteras vid bokningstillfället. Vid avbokning senare än 72 timmar innan eller utebliven ankomst förbehåller sig Åre Nature Studio sig att debitera en avgift på 1000 kr per bokad gäst.

Avsmakningsmeny 1550 kr
Vinpaket ink. fördrink 1050 kr
Alkoholfritt dryckespaket ink. fördrink 550 kr

Ibland vill man förlänga upplevelsen, varför inte ladda upp inför middagen med bastu och badtunna med tillhörande snacks för 3900 för sällskap på max 8 personer.

Boka

Välkommen att skicka en bokningsförfrågan till Åre Nature Studio - en gastronomisk upplevelse baserat på vilda råvaror från de jämtländska fjällen. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en bekräftelse på bokningen eller med mer information.